Camera stopped sending photos 9/11/19

Comments

6 comments

  • Elizabeth Swoope

    First thing to do would be to call Verizon and check. Verizon is sunsetting different towers at different times so it’s possible. 

    What kind of batteries are you using? What’s the voltage shown on the last status report? Are there any pics toward the end that have anything other than P5 on them?

    0
    Comment actions Permalink
  • Margaret Falbo

    I put in brand lithium new batteries 9/9/19.

    0
    Comment actions Permalink
  • Elizabeth Swoope

    It’s not good that it’s not sending status reports. Could be a damaged antenna. I went for several years without antenna problems and then had three damaged ones in a couple of months.

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Did you change the SD card when you changed the batteries?

    0
    Comment actions Permalink
  • Margaret Falbo

    I emptied the sd card before putting in new batteries. The camera was working great for a week but suddenly stopped. When I ask for a picture now, I get a text code *501#. Anyone know what that is? This is the first time ever. I tried contacting Verizon, gave up after 1.5hr trying to text and call them.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    That's the way the camera sends the take a picture request now.  Is the cameras firmware up to date? Time zone set in the app? Is there any requests showing as pending in camera management?

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.