Camera taken random pictures at set intervals of time delay

Comments

7 comments

  • John Lockburner

    Only thing I can suggest is a different memory card and updating the firmware again manually.

    0
    Comment actions Permalink
  • Permanently deleted user

    I have swapped to a different memory cards. For example it has been in my shop for three days facing a walk where nothing can trigger it by movement with the delay setting set at a hour and at every hour on the dot it takes a picture it takes 31 pictures of nothing and as of now it hasn’t taken a picture since 1544 10/28/19 and the camera still on and in the same place why is it working right some times then other times not with the same card that I bought 2 brand new cards just for this camera

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Might be an over active motion sensor. If you trigger it manually now will it take one picture and that's it or will it start running away again?

    0
    Comment actions Permalink
  • Permanently deleted user

    I have the sensitivity on low right now yea I can get it to take a picture if I trigger it, seems like it will act normal for a day or so then all sudden it just start taking random pictures then it go back to normal motion triggered pictures

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    It's probably an over active motion sensor

    0
    Comment actions Permalink
  • Permanently deleted user

    So who do i need to talk to about getting it fixed or do I just need to return it to the store I have only had the camera maybe three weeks and it’s been a problem since I set it up

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    I would try and take it back to the store and swap it for a different one. If not you'll have to contact Spartan and get an RMA.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.