Not sending pics

Comments

7 comments

  • John Lockburner

    What is the camera model and what are the firmware dates showing on the status reports? I'm also assuming that you are getting the pics through the app?

    0
    Comment actions Permalink
  • Darren Hart

    Don’t work:
    1 GC-ATTB/GOCAM Blackout (May 5, 2017 firmware)
    3 GC-A4GB/GOCAM Blackout (2 on Nov 28, 2018 firmware, 1 on Aug 7, 2018 firmware)

    Work:
    2 GC-A4GB/GOCAM Blackout (Nov 28, 2018 firmware)

    0
    Comment actions Permalink
  • Darren Hart

    I didn’t think it could be the firmware version since some work and some don’t that are on the same version. I’d update my two working ones but I’m afraid they will stop working also.

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    You definitely want to update all of those. The latest update for the A4's was for connection reliability and that attb is way overdue.

    0
    Comment actions Permalink
  • Darren Hart

    Isn’t it strange though that some of the A4’s work using the same outdated firmware?

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Not really. I think a lot of times it depends on the towers it's connecting to and how the signal is routed. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Elizabeth Swoope

    It’s probably just a matter of time before the two that are working stop working. There have been at least two firmware updates since the one on those 4G cameras.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.