Several issues

Comments

11 comments

  • John Lockburner

    On the ones that don't power up does the green light on the front blink when in set up or on position? Have you checked your data plans and credits (if you need them)?

    0
    Comment actions Permalink
  • Chris Buchanon

    Is it possible the 3g ones have been disabled finally? I know it was supposed to happen 12/2019 but they pushed it back

    0
    Comment actions Permalink
  • Chris Buchanon

    And no. No green lights

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    The ones that don't power on at all you're definitely going to want to contact internal tech support. On the one that won't send what is the model number and is the firmware up to date? Are you using a solar panel at all?

    0
    Comment actions Permalink
  • Chris Buchanon

    GC-VZWi
    That the number you are asking? And yes, it all is showing up to date on the firmware. It worked until 3 days ago, and stopped sending pics and no status report since then. I changed batteries, formatted the card again, it’s putting pics on the card just not sending. Tried to manually send a pic from the field, never would go. Timed out every time

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    You can try defaulting the camera in it's menu. There's also a hello test in the menu that you should try to see if the camera is connecting to cellular.

    0
    Comment actions Permalink
  • Chris Buchanon

    Defaulted in the woods today. Pulled the cam, just now tried the hello test, failed

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Hello test means it's not connecting, where are you getting your data from? 

    0
    Comment actions Permalink
  • Chris Buchanon

    Spartans site, 36.00

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Ok, I'm assuming that data plan is showing as current. I think next thing I would try is a new SD card. Make sure it's 32gb or smaller, class 10, 80mbs or faster and full sized, not a micro in an adapter. Also can't hurt to try swapping antennas with one of the other cameras.

    0
    Comment actions Permalink
  • Chris Buchanon

    It is showing active on the site. I’ll try swapping cards tomorrow and see if that will help

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.