Flash

Comments

17 comments

  • John Lockburner

    Do you have any start/stop times set? How's your battery strength? Is your daily limit set to zero? I'm assuming that you are using premium and the app.

    0
    Comment actions Permalink
  • Elizabeth Swoope

    What is your sensitivity set to?

    Have you checked the SD card to see if it is taking pictures but not sending them or not taking them at all? 

    0
    Comment actions Permalink
  • Stephen Mowrey

    New batteries, sd working fine all day just nothing at night except to 6 pics it took randomly at midnight. Rechecked settings and they look correct.

    0
    Comment actions Permalink
  • Stephen Mowrey

    Tigger interval and time lapse interval should be set to ??

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Try defaulting the settings in the cameras menu. What model camera?

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Trigger interval is the time between photos, if on a feeder I use one or two minutes. Time lapse will take a picture at a set interval whether there's something there or not. I usually leave that off.

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Do your photos that came in after midnight have a T or M on the bottom of them?

    0
    Comment actions Permalink
  • Stephen Mowrey

    gc-a4gb(s378a) the test pic works fine

     

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Stephen Mowrey

    the random pic has a T at the bottom

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Stephen Mowrey

    should the screen show anything in the "on" postion? I see a blinking green light for a few seconds and then noting

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Stephen Mowrey

    the test pic has an E at the bottom

    0
    Comment actions Permalink
  • Elizabeth Swoope

    T means time lapse.

    Here’s some info on settings, although I don’t think it gives much info on time lapse or start stop.

    https://support.spartancamera.com/hc/en-us/community/posts/360035447013-Camera-settings-app-example-settings-and-explanation-

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    No, the screen should go blank after you turn it to on and the green light will blink while it arms itself. If you have a T on the bottom of the picture that means time lapse is turned on. If you want to email me your portal log in info I can take a look at things for you. johnny.lockburner@spartancamera.com

    0
    Comment actions Permalink
  • Stephen Mowrey

    set to default and its not working at all.... 

    0
    Comment actions Permalink
  • Elizabeth Swoope

    What is the firmware date? Either check the status page in the app, or Information (third tab, scroll down) in the camera?

    1
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    I'm logged in and checking things out

    0
    Comment actions Permalink
  • Stephen Mowrey

    It has been on for hours and is taking NO pics except test pic. I’m going to turn it of and back on.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.