Not getting pictures or status reports

Comments

11 comments

  • John Lockburner

    Make sure the camera is set to premium and not auto. If it says sent then it went somewhere. Did you ever have it sending to an email address? By requesting a picture do you mean take a manual picture by pressing the OK button twice while in set up?

    0
    Comment actions Permalink
  • James Akers

    I have pics sent to my email and I did hit ok twice.. I'm not sure about premium or auto..I suppose I'll have to go retrieve camera tomorrow and check..

     

     

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Did the pictures show up on your email by any chance? Just want to make sure the camera definitely said sent after you hit the ok button the second time

    0
    Comment actions Permalink
  • James Akers

    it said sending...it was hard to see the screen real good    .I'll have more time tomorrow .Nothing came in my email... and got good signal there too... On my phone it shows power voltage 5.7 nd Status as of 2020-06-06-25 13:10:58 and temperature 91 F...That seems to be working on 

    0
    Comment actions Permalink
  • James Akers

    Thanks, I'll mess  with it tomorrow, Thanks again !!

     

    0
    Comment actions Permalink
  • John Hinze

    My camera is showing the last status report about 15:00 yesterday. I can’t seem to get it to do anything

    0
    Comment actions Permalink
  • Elizabeth Swoope

    John,

    Have you checked the portal to see if there are pictures there but not on the app?

    What model camera (GC-what?) What kind of batteries are you using? What does the battery level on the status report look like?

    1
    Comment actions Permalink
  • John Hinze

    It’s a gocam. Shows 4 bars signal and full battery. But that status report was from yesterday. I tried forcing a download of photos but it’s not doing that. I also requested a new status report and it won’t even do that

    0
    Comment actions Permalink
  • John Hinze

    I run lithium batteries and I just put them in 1.5 months ago

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    John, depending on how many pics it's sent those batteries could be low. Go through your pictures and see if any show anything other than P5 in the lower right corner, especially check out the night images. What does the battery indicator look like on the latest status report?

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    James, that's an odd time to just get a status report and I'm assuming your camera is a 4g model that sends a status report with every picture. A report at that time probably means that the camera took and tried to send a picture but it didn't go through and then sent the status report. That could be out of premium credits or a bad or incompatible SD card. It also just might need the card formatted in the camera.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.