No pics on Verizon GC-Z4GB2

Comments

11 comments

  • John Lockburner

    When your say plenty of battery is it showing full power, 5.7 volts and P5 on the lower right corner of all pictures including the night images? After you requested the format did you get a picture with an F on the info strip on the bottom of it?

    0
    Comment actions Permalink
  • Corey Perry

    My status report reads 5.7 volts and I did receive a night pic after formatting the card.  That picture registers "P5" in the lower right hand corner.  Every picture I have received only has an "M" in the info strip at the bottom.

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    When was the last picture that you received and what it the time on the last status report? That message that you see in the app log just means that the app checked the server for new photos and there weren't any.

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Can you post a screen shot of your status report? If you don't see the icon to post an image on your phone screen you just need to change to desktop mode and it should be there.

    0
    Comment actions Permalink
  • Corey Perry

    Here you go.

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Your pictures are numbered 807-810 so if you only got a few more pictures after the format then something doesn't seem correct. Did you get a picture with a F on the bottom instead of the M after the format was complete? The last picture is 7/24 but the status report from the screen shot is 7/26 so the camera kept sending the status reports for a while after the pictures stopped. What are you using for batteries or external power? usually if it's an SD card issue the status reports will keep coming so I would expect to see a current date on the status report that you posted. Also the camera will send a status report with every picture so when the card goes bad you usually get a status report at a strange time not on the hour, yours is at midnight which leads me to believe that the camera stopped detecting and sending pictures, while it could be SD card related right now I'm thinking it's more of a power/battery problem.

    0
    Comment actions Permalink
  • Corey Perry

    We never received a pic with an "F" at the bottom; only "M".

    We are using Energizer Lithium Ion AA batteries that were changed about three weeks ago.

    Okay.  We'll check everything this weekend.  Thanks.

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    Do you have any idea how many pictures it sent in that three week period since you changed the batteries? I have seen in the past where because lithium batteries are so high in voltage that they die without and warning or the camera showing signs of low battery.

    0
    Comment actions Permalink
  • Corey Perry

    I don't believe that it is the batteries, as the camera is indicating that it is still taking pictures, as you can see from this log.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    That log is just the app checking for pictures, it doesn't reflect the cameras activity.

    0
    Comment actions Permalink
  • John Lockburner

    If you'd like you can email your portal log in information and I'll take a look. My email is johnny.lockburner@spartancamera.com

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.